Відео: Tesla сплутала місяць з жовтим сигналом світлофора

2021-07-28 09:58

Источник: novynykrainy.com

Відео: Tesla сплутала місяць з жовтим сигналом світлофора

У мережі з’явилося відео з черговим “глюком” Tesla: фірмова автономна система Autopilot сплутала місяць з жовтим сигналом світлофора, через що електрокар намагався знизити швидкість.

Ролик з екраном “Тесли” і жовтим місяцем опублікував в Twitter користувач Jordan Nelson, який звернувся до глави компанії Ілона Маска і попросив його розібратися в проблемі. На даний момент у відео вже майже мільйон переглядів, але Маск поки не відповів.

Як повідомляє видання Autoweek, Tesla, котра «заплуталася» оснащена не стандартним Autopilot, а поліпшеною системою Full Self-Driving з розширеним функціоналом, яка вийшла в середині липня. Незважаючи на назву, що натякає на повне самоврядування, автопілот все ще відноситься до другого рівня. Це означає, що водій зобов’язаний тримати руки на кермі і втручатися в разі будь-якої проблеми.

 

При цьому машина самостійно їде по заданому маршруту, перебудовується і паркується. Крім цього, Tesla вміє розпізнавати сигнали світлофорів. Ця функція працює не бездоганно, що доводить свіже відео, а також інший ролик, в якому електромобіль приймає за світлофори прапори.

Однак у компанії підкреслили, що дев’ята версія автопілота все ще проходить бета-тестування. Для бажаючих випробувати її власників нових електрокарів підписка коштує 199 доларів на місяць, а ось господарям старих Tesla доведеться викласти 1,5 тисячі доларів за доступ до підписки і поліпшеного автопілоту.

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!