Зеленський подякував G7 і Євросоюзу за підтримку і вимогу до Росії

2021-06-14 09:14

Источник: novynykrainy.com

Зеленський подякував G7 і Євросоюзу за підтримку і вимогу до Росії

Президент України Володимир Зеленський подякував лідерам країн "Великої сімки"(Велика Британія, Німеччина, Канада, Італія, США, Франція і Японія) і Євросоюзу за підтримку України і заклик до Росії вивести війська від її кордонів.

"Вітаю непохитну підтримку України державами G7 у комюніке саміту. Вдячний лідерам Великої Британії, Німеччини, Канади, Італії, США, Франції, Японії та ЄС за незмінну підтримку незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України і заклик до агресора відвести війська від кордонів України і з Криму. Крим – це Україна! " – написав Зеленський.

Нагадаємо, лідери країн G7 за підсумками триденного саміту в Корнуоллі (Велика Британія) закликали Росію вивести війська і військову техніку з Донбасу. Вони також заявили, що Росія є стороною конфлікту на сході України, а не посередником, і висловили підтримку "нормандського формату" для забезпечення виконання Мінських угод.

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!