Вп’ятьох не збиратися: у Кореї введуть нові заборони через спалах коронавірусу

2021-12-17 11:47

Источник: novynykrainy.com

Вп’ятьох не збиратися: у Кореї введуть нові заборони через спалах коронавірусу
Уряд Південної Кореї планує заборонити проводити будь-які заходи кількістю 5 та більше людей по всій країні, а також обмежить роботу закладів харчування у зв’язку зі спалахом захворювань та смертей від COVID-19.

Про це повідомляє Associated Press.

Повідомляється, що у четвер прем’єр-міністр країни Кім Бу-кюм оголосив про нові обмеження, які діятимуть щонайменше до Нового року. Він також зазначив, що ці обмеження необхідні для розвантаження медичної системи на тлі переповнених шпиталів та виснаження медпрацівників.

Також уряд анонсував закриття усіх навчальних закладів у Сеулі та околицях, які відкрилися лише у листопаді. Відтепер навчання знову буде відбуватися дистанційно.

Станом на четвер у Південній Кореї зафіксували 7622 нових випадків захворювань. Загальна кількість захворювань за весь час пандемії становить 544 117 випадків, з яких 97 000 додалися лише за половину грудня. ЗМІ відзначає, що більшість випадків заражень фіксують у столичному регіоні, де зараз зайняті більше 86% місць у лікарнях.

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!