Чому Євро-7 покладе край дизелям і посилить гібриди та електрику

2021-10-13 13:18

Источник: novynykrainy.com

Чому Євро-7 покладе край дизелям і посилить гібриди та електрику

Переважна більшість марок автомобілів занурюються в адаптацію своїх двигунів до нового Євро-7. Регламент, який буде імплементований у 2025 році, але набуде чинності у 2026 році, і це не тільки знижує межі середніх викидів CO2, але й більше посилює процедури випробувань.

Переважна більшість виробників нових об’ємних автомобілів стикаються з тим, що це може бути останнім стандартом євро в історії, якщо остаточне припинення двигунів горіння буде встановлено до середини наступного десятиліття, як планувалося. Однак Євро-7, який буде запущений у 2025 році та повноцінно запрацює у 2026 році, не тільки змусить вкладати багато грошей в технології для двигунів й тим самим відповідати вимогливим обмеженням.

Це також змінить процедури тестування, що є ще однією перешкодою на шляху виробників, і що змушує багатьох все більше робити ставку на електрифікацію на найвищому рівні, розставляючи пріоритети плагін-гібридів та електрики, тому кінець двигунів внутрішнього згоряння реальний і він наближається. Хоча переважна більшість брендів припустили це, багато інших цього не зробили, і уряди їхніх країн проголосують проти встановлення до 2035 року як пікового року, продовживши їх кінець ще на кілька років.

Як відомо, випробування нових автомобілів повинні мати додаткове обладнання шини різного діаметру, панорамний дах або спортивні комплекти в тесті під назвою RDE, який проводиться на дорожніх маршрутах оснащення транспортних засобів портативним пристроєм вимірювання викидів. В очікуванні схвалення ЄС тепер також розгляне значення стійок, рейлінгів на даху, а також з розширення температури з -10º до 40º C.

Важливі розробки, тому що зараз виробники повинні стежити за тим, щоб викиди залишалися стабільними в цьому діапазоні та умовах експлуатації, особливо у випадку з дизельними двигунами. Технологія, яка має майбутнє попереду, але для цього потрібна величезна кількість грошей, щоб задовольнити вимогливі межі, але не викидів CO2, а NOx, максимальна межа якої складе 30 г км. Кількість настільки крихітна, що змушує переробляти систему згоряння і передову газову систему після обробки.

Тільки два елементи, які збільшать ціну продажу автомобіля і що зменшать маржу прибутку, так що в менших моделях це безпосередньо означатиме зникнення дизельних версій. Насправді розробка технології очищення дизельного газу євро-7 може коштувати дорожче, ніж батарея електрична, і, бачачи ринкову і галузеву тенденцію, цілком зрозуміло, що деякі бренди вже заздалегідь прощаються з дизельним паливом.

Це чудова причина, чому Stellantis та інші європейські бренди вже встановили ліміт років для їх перетворення в електричний бренд.

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!